Tillbaka till det välkända

Läser just nu igenom de drygt 100 sidor som jag skrivit på Mellody Looh – Förvandlingen. Eftersom det är nästan ett år sen jag jobbade på den minns jag knappt vad jag skrivit, men nu häpnas jag istället över hur lite jag vill ändra. Har hittills bara hittat några meningar jag ville skriva om, men i det stora hela låter allt väldigt bra. Och det känns så kul att få vara tillbaka hos de här karaktärerna igen. Kommer sakna dem så sjukt mycket sen när serien är över, usch… Är lustigt egentligen att man kan känna så för fiktiva karaktärer som jag själv hittat på, haha.

Samtidigt ser jag ju fram emot att få avsluta serien och fortsätta med andra manus jag har i huvudet. Men trots det tror jag att Mellody, Triton, Leo och Rose alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta.

Förvandlingen 3D (2)

 

2 reaktioner till “Tillbaka till det välkända

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: