En efter sommar-enkät

Hade tänkt publicera ett tråkigt inlägg om hur stressad jag känner mig för tillfället (visst blir ni sugna på att läsa det?), tills jag hittade den här lilla enkäten hos Book Obsession. Var längesen jag gjorde en enkät, så nu kör vi.

Hur blev din lässommar?
Inte så värst bra, haha. Jag hade inte heller planerat att hinna läsa så mycket, men inte ens de få böcker jag hade planerat hans med. För mycket fokus på det egna manuset tyvärr, precis som det varit tre somrar på raken nu. Inte smidigt att redigeringsperioden är just då.

Läste du det du hade tänkt? Mer eller mindre?
Mindre. Den enda jag egentligen läste som jag hade planerat var ”Daughter of the pirate king”.

Vilken var den bästa boken du läste?
”Daughter of the pirate king”. Eftersom jag bara läste tre så var det ju inte jättesvårt att välja, haha. Men tyckte verkligen om den! Längtar till del två.

Någon bok som blev en besvikelse?
”Mitt namn är Caroline”Vet egentligen inte om jag vill säga att den var en besvikelse, men känslan efter att jag lyssnat på den kan bäst beskrivas som ett ”meh”.

DSC_0073

Någon bok du inte hann läsa, som du tänker ta tag i snart?

På tok för många, haha. Nä men innan mässan tänkte jag se till att läsa ”Den tunna hinnan” av Astrid Ahlberg. Får se om jag hinner mer än så nu när jag har kurslitteratur att plöja också.
Har du införskaffat några böcker inför hösten?

Några böcker har det såklart blivit, haha. Köpte andra och tredje delen i ACOTAR-serien, hittade lite böcker på second hand och några pocket på city gross när jag ändå skulle köpa mat. Läser Jo Nesbös Midnattssol nu och undrar varför jag fortfarande försöker med den här typen av böcker. Tycker ju inte att det är så intressant, men vill gärna tycka det…

Vad ser du fram emot i bokväg i höst?
BOKMÄSSAN! Fast det visste ni väl redan. Annars är det inte mycket egentligen. Inga boksläpp direkt som jag taggar inför, förutom andra delen i Sofia Fritzsons romanceserie.

Något annat du ser fram emot i höst?
Skriva C-uppsats. Har blandade känslor inför den, men jag tror att det kommer vara kul när vi väl är igång och har valt ämne. B-uppsatsen var i alla fall kul och den här är ju bara större. Sen ser jag såklart fram emot att få skriva min nästa bok och förhoppningsvis lyckas bli klar med första utkastet till 1 december. Sen längtar jag allmänt efter tjocka koftor, mysiga sockar och varm choklad, även om jag gärna hade behållit sommaren och de ljusa kvällarna ett tag till.

DSC_0083 (2)

En reaktion till “En efter sommar-enkät

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: