Tankar om ”Pappas pojke” av Emelie Schepp

I juni fick jag ett litet paket från Harper Collins som innehöll ett förhandsex av Emelie Schepps nya ”Pappas pojke”. Jättekul, eftersom jag aldrig läst något av henne. Var lite skeptisk dock för deckare är ju inte riktigt min genre, och därför är det också lite svårt att uttala sig om ifall den var bra eller inte. Helt ärligt tyckte jag väl att den var okej. Inte mycket mer än så. Men jag tror bara det handlar om att jag inte gillar deckare. Om man tycker om att läsa om polisarbete och den här typen av utredningar är jag helt säker på att det är en suverän bok, för den är snyggt skriven och jag gillade hur karaktärerna var uppbyggda. Men för mig som är totalt ointresserad av polisarbete och känner att jag likväl kunde titta på ett avsnitt av CSI eller liknande serie var den inte direkt en match made in heaven.

MEN som sagt, älskar ni deckare så läs den. Tror helt klart att ni kommer bli stormförtjusta! Jag håller mig till min feelgood och fantasy tror jag 😉

DSC_0063(2).jpg

2 reaktioner till “Tankar om ”Pappas pojke” av Emelie Schepp

Lägg till

    1. Haha, härligt att höra att vi tänker lite lika där! Har försökt tycka om deckare för det känns som om man kanske borde göra det för att så många andra gör det, men jag fastnar inte. Så jag tror jag håller mig till fantasy 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: