Min tredje bok!

Den är hääääääär! Min tredje bok. Den minsta av alla tre dessutom, haha. Fattar inte hur den kan va så liten när den tog så lång tid att skriva. Men åh, jag älskar den ändå. Min plutt. På bokmässan är det release och den ska få möta världen. Känns otäckt, vill helst gömma den här hemma, men samtidigt vill jag att den ska få hitta läsare som älskar den lika mycket som jag!

DSC_0001DSC_0086

2 reaktioner till “Min tredje bok!

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: