Två manus i huvudet

Den som tror att det är lugn och ro nu för att MV kommit tillbaka från tryckeriet tror fel. Min hjärna jobbar redan vidare med nästa manus. Eller egentligen två. Ett som jag inte riktigt vet när jag ska hinna skriva, men som inte vill lämna mig ifred. Det är en prequal till Mellody Looh-trilogin där man får följa en av seriens bikaraktärer. Har haft lite lösa idéer till den förut, men idag fick jag plötsligt en idé som knöt ihop allt. En stomme att bygga historien runt. Tanken är att det ska bli en kortroman, men återstår väl att se 😉 Kanske blir den längre. Har gjort ett testomslag (eftersom jag bara inte kan låta bli) och funderar lite på att publicera den på Wattpad medan jag skriver första utkastet. Samtidigt känns det lite otäckt att släppa det man skrivit direkt utan redigering, haha. Får se hur det blir. Men det kanske får bli något jag skriver parallellt med Förvandlingen.

l.a.m till insta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: