Bokmässa, bokmässa, bokmässaaaaa!

Det är allt som cirkulerar i mitt huvud just nu. Tycker så synd om alla runt omkring mig (särskilt min man) som behöver lyssna på mitt eviga tjat, haha, men jag kan inte låta bli. Jag är så pepp!

Kommer att åka ner till förläggaren redan idag eftersom vi har så mycket att packa och fixa med inför mässan, sen imorgon blir det monterbygge och frakt av saker till mässan och på torsdag är det dags. Ska bli så kul att se hur Magin vaknar tas emot. På fredagskvällen kommer vi ha releasefest och såklart kommer jag klä ut mig till Natalja (eller tja, så nära jag kom utan att våga använda linser i alla fall).

Om ni vill hålla koll på vad som händer i vår monter, kika in på vårt facebookevenemang eller följ Seraf_forlag på instagram där vi också kommer uppdatera flitigit om allt vi pysslar med under mässan.

Såååååå pepp!!! Nu ska jag packa färdigt. Förr i tiden var jag alltid färdigpackad typ två veckor innan jag skulle någonstans, vilket förstås var rätt opraktiskt eftersom jag då fick plocka upp grejer som jag använder mig av dagligen igen, haha. Men numera är jag istället alltid ute i sista minuten. Tur att jag har en lista! 😉

Hoppas vi ses på mässan!

monterschema 3IMG_8656

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: