NEJ, NEJ, STOPP!

Det har smugit sig in ett triangeldrama i tredje boken i Mellody Looh-serien. Och jag vill inte ha det där! Är så fruktansvärt trött på dessa triangeldraman i böcker nu. Orkar inte med ett till, och så går hon och blir förtjust i en till som inte ska vara med… Eller han skulle vara med men de skulle inte gilla varandra.

Här är det negativa med att karaktärerna lever sitt egna lilla liv i mitt huvud, ibland gör de saker som jag inte alls tycker blir bra. Tur att jag är den som har sista ordet i alla fall, haha. Ska allt se till att sära på de här turturduvorna nu…

Var ute och fotade lite vampyrbilder i helgen. Kunde höra hur Triton och Troya stod och skrattade åt mig när jag försökte se otäck ut framför kameran, men efter lite redigering blev jag ändå rätt nöjd 😉

vampyr insta2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: