Nanowrimotime!!

Nu är det snart dags för årets NANOWRIMO! Woop woop! Helt ärligt är det lite blandade känslor inför det här. Å ena sidan känns det som en oerhört korkad idé att ge sig in i detta när jag ska skriva uppsats samtidigt men å andra sidan vore det såååå skönt att ha ett första utkast av manuset klart innan 1 december. Så jag provar och sen får det bara bära eller brista. Jag har ju inte lyckats vinna på två år nu, vilket är konstigt för jag inbillar mig att jag har mer skrivtid nu när jag går i skolan men verkar snarare vara så att jag hade mer skrivtid förut när jag jobbade.

Men men.. Jag har en plan för vad som ska skrivas i alla fall och jag har trots allt satt igång med manuset innan NaNoWriMo startar i år (fast tänker räkna från 0 ord nu ändå förstås) så det känns som om jag borde kunna lyckas. Om inte karaktärerna bara bestämmer sig för att jag inte är rolig längre och slutar prata med mig.. Då är det kört x)

Älskar förövrigt de här Nano-illustrationerna från ”will write for chocolate”, så lätt att känna igen sig, haha.

2007-11-06279201321_d11a16f660_o2014-10-16-WWFC-NaNaNoWriMoAvMo-v2-600wwfc2011-11-09v2-730

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: