Drunknar i ord

Känns lite så just nu med uppsatsen och NaNoWriMo som pågår samtidigt. Orden är absolut överallt och mina armar, axlar och nacke hatar mig. Idag ska jag skriva 8-19. Först plugg, sen skrivträff där det blir manusskrivande istället. Jisses. Minns inte ens när jag tränade sist, haha.

Kom förresten på att jag inte nämnt att jag gjort en liten nystart för podden ”Livet som författare”. Innan har jag ju sänt podden ensam men jag tyckte det skulle vara mycket roligare att ha någon att diskutera saker med så nu har jag fått med mig Caroline Hurtig på tåget och vi har släppt vårt första avsnitt där vi pratar om just första utkast, kändes passande nu när vi båda jobbar med varsin ny bok. Ni kan lyssna där poddar finns och såklart på www.livetsomforfattare.libsyn.com 🙂

DE0547F9-46DB-4987-AC84-C2DA9E4A8832

3 reaktioner till “Drunknar i ord

Lägg till

      1. Ja, av den anledningen hade det varit fint att vinna på lotto. Inte för att ha pengar att spendera utan för att ha tid att skriva 😊

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: