När knoppen säger stopp

Jag har fått skjuta upp min deadline. Det känns okej ändå, även om jag hade velat ha klart första utkastet redan i november så är det ju ingen brådska. Förvandlingen är planerad att släppas till nästa års bokmässa i september så än har jag lite tid på mig. Första utkastet är nu istället planerat till sista januari vilket väl känns lite mer rimligt egentligen. Men ska försöka undvika att slappna av ändå, om jag tänker att det är massor av tid så kommer jag ju behöva skjuta på den igen, haha. Måste hitta en balans 😉

Ikväll är det skrivarträff igen. Förra gången missade jag pga att jag helt enkelt var för slut i huvudet efter att ha skrivit uppsats hela dagen så idag beslutade vi att börja lite senare så mitt huvud orkar med.

Håller på att upptäcka massa nya karaktärer just nu och en ny del av Lavida som nog är min favorit hittills. Får se vad ni andra tycker om den sen 😉

Flyers MV och ML-Återställd 2.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: