Det här med att läsa

Något jag brottades med rätt mycket i början av mitt författarskap var att jag kände ett tvång att läsa en massa eftersom jag hörde från flera håll att som författare så ska man läsa, annars är det kört. Nu har väl tvånget försvunnit lite grann, men jag reflekterar ändå över det där ibland och kände att det var ett bra ämne för podden. Så i vårt senaste avsnitt snackar jag och Caroline om just det där med att läsa. Hur mycket läser vi? Är det viktigt att läsa? Vart hittar man tiden? Och sen kommer vi dessutom in lite på YA och AF diskussionen eftersom vi bara inte kunde låta bli 😉

Lyssna där poddar finns eller på www.livetsomforfattare.com

44027370-EEBC-4BC4-B716-29A7B14C029C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: