NaNoWriMo är över för i år

Eller NaNaNoNyNo som min kära uppsatspartner säger. Och jag kom i mååååål! Det trodde jag verkligen inte, men i slutspurten lyckades jag komma ikapp. Mitt skrivflöde var ju allt annat än jämnt men det känns som om det brukar vara så, haha. Men men, nu har jag i alla fall kommit en bit längre på manuset. Stötte på lite problem och fick hoppa förbi en mittenscen, så nu gäller det mest att fundera ut hur den scenen ska urarta sig.. Vet ju hur den ska sluta eftersom jag har skrivit massa kapitel efter den nu, men inte helt exakt hur karaktärerna ska komma till det slutet som sedan sätter igång allt annat.. Väldigt kryptiskt här, jag vet. Men vi kan väl säga att jag har lite att fundera på 😉

Skärmavbild 2017-12-01 kl. 06.43.36

Förresten! Har ni vägarna förbi Jönköping imorgon (lördag 2/12) eller känner någon som har det och som borde köpa med sig några fantasyäventyr hem? Jag kommer nämligen signera på Akademibokhandlen A6 mellan 12-16! Ska bli superkul!

signeringsaffisch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: