Gott nytt år!!

Så var vi här igen. Ett år har passerat och ett nytt ska börja. I ugnen står en ryggbiff som marinerats under senaste dygnet och lägenheten doftar vitlök, timjan och rosmarin. I kylskåpet står cider och tequila redo att drickas och smeten till en kladdkaka som är redo att tillagas. Bredvid mig sitter två norrmän och spelar zombiespel samtidigt som de häver i sig pespi max. Klänningen hänger färdigstruken och redo i sovrummet. Och jag då? Jag läser igenom mitt manus, njuter av att det faktiskt är bra och ser till att supa in lugnet innan ett nytt år börjar. Ett år som kan innehålla lite vad som helst känns det som.

Jag satte ihop lite nyårslöften i år, fastän jag har sagt till mig själv att sluta med det för jag brukar inte hålla dem. Men i år valde jag löften som jag vet att jag kommer hålla, så det känns lite mer värt.

  • Fota mer, redigera bättre
  • Skriv klart Förvandlingen och avsluta serien
  • Skriv klart ytterligare ett grovmanus (vilket det blir återstår att se)
  • Ta körkort

Dessutom har jag satt mitt läsningsmål på 45 böcker. I år läste jag 38 vilket är 8 fler än målet jag hade. Och eftersom jag tar examen till sommaren känns det inte helt osannolikt att jag skulle hinna läsa mer under 2018 än jag gjort i år.

Känns som stabila mål, även om det där med körkortet skrämmer skiten ur mig. Förstår inte varför jag inte bara kan få ha en privat chaufför hela mitt liv. Känns som en bättre investering.

Hur som helst. 2017 har varit ett fint år som har gått otroligt fort. Det är året då jag flög för första gången. Det är året då vi åkte till London och tillbringade största delen av vår weekend på hotellet med feberfrossa. Det är året då jag höll i mitt första författarbesök. Det är året då jag publicerade min tredje bok. Det är året då jag fick jobb i en bokhandel jag bara stormtrivs i. Det är året då jag påbörjade sista året på min utbildning. Det är också året då jag signerade i butik för första gången och startade en författarpodcast. Ett bra år med andra ord.

Här är året sammanfattat i lite bilder. Gott nytt år kompisar, vi hörs 2018!

4DE346D2-DA32-48CE-9327-7AC53AFF5BE57D0E33D7-E15E-4479-B825-D2DC1865BACC9AEADF07-79C2-4E0F-B41C-AAEB550FDF7364DA641D-A676-4896-95A3-390827DA635D9DB4C807-F830-437F-8425-D128DEC59E78821D1743-658E-469D-962A-D2BB9269FB33.jpg

En reaktion till “Gott nytt år!!

Lägg till

  1. Jag trädde in i det nya året med noll förväntningar; inga nyårslöften, ska ta dagarna som de kommer. Innan hade jag dock visualiserat hur jag kommer att skrika ”JA!” när jag äntligen tar mig igenom nålsögat, men om det blir så återstår att se 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: