Vart tog januari vägen?

Plötsligt är vi mitt i februari och jag förstår inte hur det kunde gå så fort. Snart ska mitt manus vara färdigt, närmare bestämt den 15 mars då det ska skickas till testläsare. För tillfället går det trögt. Orden vill inte riktigt komma fastän jag vet exakt vad jag ska skriva. Får inte till rätt känslor och stör mig mest på mig själv. Men fortsätter skriva ändå. Förhoppningsvis får jag till det sen i redigeringen.

Har egentligen inte så mycket att skriva här, ingen tid för det heller för den delen, så jag lägger upp ett par bilder istället. Första från en fotografering jag hade för några veckor sedan och andra från vår semestervecka på Kanarieöarna som vi kom hem från i förrgår.

Nu ska jag fortsätta jobba. Tycker allt att det här manuset kan bli färdigt nu.

DSC_0273IMG_0550

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: