Närmar mig slutet

Räknar med att jag har ca 5 kapitel kvar att skriva. Plus en epilog, men den är i princip färdig så ska bara finslipas. Så nu är jag snart färdig. Har själv svårt att tro att jag är så nära slutet nu, haha. Känns inte så. Men slutscenen kommer vara tidskrävande, som tur är har jag en hel vecka till den eftersom första utkastet ska vara färdigt den 25:e. Sen har jag fram till den 15 mars att redigera innan den ska möta testläsarna. Hoppas verkligen att allt känns rätt när jag läser igenom nu bara, haha, lite rädd för att det ska vara rörigt, men så brukar jag också känna innan jag läst igenom.

Skönt att jag närmar mig slutet också för nu är det ett annat manus som pockar på uppmärksamhet. En paranormal romance. Har lagt in som plan att jag ska skriva den i augusti-oktober i år men kanske inte kan vänta så länge, så får nog smygstarta lite 😉

I helgen är det dags för SciFiWorld Göteborg igen. Hoppas på att hitta nån ny mugg, som alltid, haha. Annars ska jag verkligen undvika posters. Har ingen plats att sätta upp fler nu. Ska försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Tror det landar på någon form av vampyr utstyrsel eftersom Nataljas kläder inte sticker ut så värst mycket.

Om ni är på SciFiWorld i helgen, leta rätt på Serafs logga så hittar ni mig, Caroline och Annah där med förlagets utgivning. Vi har ett stort gäng böcker nu! Och om ni har glömt hur vi ser ut kommer här ett par bilder från förra SciFiWorld 😉

IMG_9205IMG_9208

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: