Scifiworld Göteborg 2018

Så var ännu en mässa över. Kan inte säga att den här for förbi riktigt lika snabbt som bokmässan brukar göra, men fort går det alltid. Älskar verkligen mina förlagskollegor. Vi är ett så gött gäng som alltid har kul ihop vilket gör mässor ännu roligare att åka på ❤

Mässan i sig var som den brukar vara. SciFiWorld är inte direkt en mässa som förnyas, vilket väl är både bra och dåligt. Älskar vissa montrar som är återkommande och uppdaterar sitt sortiment lite för varje mässa, men många andra har haft samma saker i flera år vilket blir väldigt trist. Var inte heller många utklädda i år vilket var synd. Såg också bara en enda parad. Minns att när jag började åka på de här mässorna hade de tre parader, en star wars vid lunch, en all-stars parade mitt på dagen och sen en till star wars, men de hade väl inte tillräckligt många cosplayare för att kunna ha det tråkigt nog. Men men, kom i alla fall hem med en ny mugg och några POP-figurer jag letat efter ett bra tag.

Helgens bästa var ju dock en tjej som kom fram för att fota mig och Annah Nozlin, sen frågade hon om vi inte kunde ta en till bild där jag låtsades bita henne. Har tänkt det varenda gång jag klär ut mig som vampyr att nån säkert kommer vilja göra det och där kom det, haha. Får se om bilden dyker upp någonstans, försökte se riktigt galen ut 😉

Nu har vi inget planerat förrän bokmässan i höst, så nu kommer allt fokus ligga på att bli klara med de böcker som ska ges ut på förlaget lagom till mässan, däribland ”Mellody Looh – Förvandlingen” som näääästan har ett färdigt utkast. En vecka kvar till jag ska kunna skriva ut och läsa igenom, känns faktiskt inte det minsta omöjligt nu. En riktigt härlig känsla!

Lite bilder från i år. Fotade knappt något eftersom jag inte såg några cosplayers jag inte redan sett förut, förutom hon nedanför som jag inte alls vet vem hon föreställde, haha, men hon var häftig!

IMG_0690IMG_0684IMG_0774IMG_0707IMG_0709IMG_0762IMG_0766IMG_0772

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: