Så vart tog veckan vägen?

Det är fredag. Jag fattar inte riktigt hur det hände för det var nyss måndag och jag hade en hel vecka på mig att bli klar med manuset. Så är jag bara nån scen från slutet nu? Njaaa… Helt ärligt har jag knappt skrivit någonting på hela veckan, bara stressat över att jag borde skriva. Och varit sjuk, vilket gjort mig ännu mer stressad. Får väl se om jag kan få något gjort nu i helgen åtminstone.

Är sugen på att åka iväg någonstans, fastän vi nyss varit på solsemester. Men den kändes inte riktigt tillräckligt. Kanske för att det inte var så varmt som vi hade hoppats på, eller så är jag bara allmänt rastlös. Längtar efter att få jobba under bokrean nästa vecka och sen är det bara två veckor till innan praktiken är igång. Så pepp!

Nåja, nog med gnäll från min sida. Katten ligger redo inne på kontoret och ser ut att tycka att jag borde komma och sätta mig där snart. Så det är väl lika bra att ta tag i livet och göra det. Tre dagar tills jag ska skriva ut manuset. Kan fortfarande gå det här…

01bbbb5d65e192a4763bd30e0c6855cd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: