Nu händer det grejer

Var nästan klar, sen kom jag på en ändring som skulle göra om hela slutet.. Visserligen till det bättre men fy så irriterande att behöva gå in och ändra så mycket nu när jag kämpat för att bli klar. Som tur är har det gått jättefort, som om den här nya ändringen fick allt att flyta på så mycket bättre. Så nu är jag nästan klar igen och jag har skapat mycket mer spänning i och med denna ändring. Ska bli spännande att se vad testläsarna tycker sen 😉

Nu ska jag och jobba på bokrean några timmar, men imorgon har jag en heldag med manuset. Så skönt nu när jag känner hur orden flödar!

DSC_0015.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: