Tystnad

Nämen hej. Er hade jag glömt bort. Eller tja, nästan. Det har varit lite mycket att stå i på sistone men nu börjar det reda ut sig känns det som. Manuset är hos testläsare och jag har snart läst ut det första av de två manus som jag själv ska testläsa åt mina förlagskollegor. Projektarbetet ligger bakom oss (förhoppningsvis) och nu är sista kursen i utbildningen påbörjad, nämligen praktiken.

Vet inte om jag nämnt det här innan men jag gör min praktik hos Moderskeppet. En sajt jag kom i kontakt med under gymnasiet då min lärare sa något i stil med att där kunde vi hitta allt som hade med bildredigering och foto att göra. Och när jag satt där för ett år sen och febrilt försökte komma på vart jag skulle vara på min praktik blev jag så glad när även en lärare på högskolan började prata om Moderskeppet eftersom det gav mig idéen att söka praktikplats där.

Så nu kommer jag hänga där i 10 veckor samtidigt som manuset ska formas och bli klart. Kan bli intressant att se hur jag ska få allt att gå ihop. Har aldrig haft heltidsjobb och redigerat manus samtidigt, som mest har jag väl jobbat 75% vilket har gett mig någon hel skrivardag varje vecka. Så vi får väl se om jag lyckas med att hålla deadline och skicka till korr den 15 maj. Tur att jag är mer disciplinerad under min redigering än under skrivningen av råmanuset i alla fall, haha.

Samtidigt snurrar de två nya manusen i mitt huvud och tjatar om att jag ska ta tag i dem. Synopsis är skrivna och anslagstavlor med inspirationsbilder är skapade, men mycket mer än så har jag inte riktigt tid med nu. De får vänta till sommaren!

På tal om sommaren så verkar det ju inte komma någon värme här nån gång. Bara mer och mer snö. Så jag delar med mig av en till snöbild. Borde verkligen tagit mig ut en sväng till i gångna veckan, men aja. Det får kanske bli lite vårälvor sen istället 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: