Hur ska jag få ihop denna bok?

Börjar få lite redigeringsångest. Än så länge drar mina testläsares kommentarer åt lite olika håll och jag vet inte själv riktigt vilket jag tycker är rätt. På måndag får jag sista utlåtandet och sen är tanken att jag ska sätta mig ner och redigera. Vill ju gärna ha en färdig plan till dess men just nu känner jag mig bara förvirrad. Så svårt när det är avslutet. Det här är det sista vi får se av de här karaktärerna, såvida jag inte i framtiden kommer på någon spin-off eller dylikt. Men i dagsläget är inget sånt planerat. Så det här är hejdå. Hur tar jag ens hejdå av dem? Var vill jag lämna dem?

Själv gillar jag öppna slut. Jag gillar att få fantisera lite själv kring vad som kommer hända, sen vet jag att alla inte gör det vilket gör det lite besvärligt, haha.

Men ja, om ni inte hör något från mig förrän i juni nu så är jag i min redigeringsbubbla. Just saying 😉 Podden uppdateras i alla fall varannan vecka, in och lyssna om ni inte redan gjort det: http://livetsomforfattare.libsyn.com/

 

2 reaktioner till “Hur ska jag få ihop denna bok?

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: