En sista vinterdans …

… innan våren. Och nu är våren äntligen här, så är glad att jag passade på att fota lite under påskhelgen innan all snö försvann. Tanken var att jag skulle få till ett ”nu kommer våren” tema men det såg så vintrigt ut så jag fick tänka om 😉

Tittade på ett par kurser från Moderskeppet om fotografi och blev så otroligt inspirerad. Även om jag kanske inte är superduktig på att fota så tycker jag det är så kul. Att ibland – istället för att sätta sig ner och skriva på en hel bok – kunna gestalta sina idéer genom en fotografering. Det är så härligt!

Nu vankas det snart helg igen och jag har fått en idé till hur boken ska avslutas. Så nu hoppas jag bara att det fortfarande känns vettigt när jag ska sätta mig och börja redigera nästa vecka. Läser om Födelsemärket just nu för att fräscha upp minnet och tycker det är så kul att se hur Mellody utvecklats. Eller hur vi har utvecklats kanske jag ska säga. Mitt skrivande och hon som karaktär. Lite små ändringar blir det längs vägen, kan inte låta bli. Planen är ändå att hela serien ska få komma i nytryck 2019 med nya omslag, så kan lika gärna tjuvstarta lite tänker jag 😉

Om ni förresten är nyfikna på vad jag fotar kan ni kika inne på min nystartade instagram @minsagovarld där jag tänker att jag ska publicera den här sortens bilder. Nu vill jag ha vitsippor och kanske hitta någon fin vårig klänning att fota mig själv i …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: