Gul, blå och grön ?

Det här med färger och personligheter är intressant tycker jag. Har försökt klura ut vem jag är och häromdagen tog jag ett test på framfot.se där man skulle kunna se vilken färg man var. Problemet är att jag är alltid en sån väldig blandning. Som ni ser på bilden är jag alltså lika mycket gul, grön och blå. Ganska mycket röd också. Hopplöst, haha! Får väl bara nöja mig med det svaret. Jag är en mittimellan-person.

Självsäker och optimistisk – nja. Maybe not. Försöker vara mer optimistisk, men det är snarare genom att hålla de pessimistiska tankarna för mig själv, haha! Generös ser jag mig ändå som och likaså levnadsglad. Inspirerande hoppas jag ju att jag är.

Tror inte någon ser mig som ohämmad, egotrippad, oseriös och omdömeslös dock. Hoppas i alla fall inte det, för i så fall har jag helt fel bild av mig själv. Pratglad däremot, oh ja.

Har du hittat nån färg som stämmer in på dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: