Har jag skrivit det här?

Har nästan läst igenom hela Förvandlingen nu. Försöker att inte läsa så fort, men jag fastnar hela tiden och glömmer att leta fel, haha. Tur att man kan läsa om flera gånger. Men det märks att jag skriver sånt jag själv vill läsa.

Har en del som ska skrivas om. Kapitel som ska skrivas ur en annan persons perspektiv istället för den som är med nu. Men tror det kommer flyta på bra, hoppas i alla fall det. Måste bara ta mig in på djupet i en av karaktärerna som just nu känns lite ytlig. Men det ska nog gå …

Funderar massor över nästa bokprojekt. Boken om Natalja lockar inte alls längre, även om jag gärna hade velat skriva en andra del om henne. Men storyn jag kom på känns trist och jag är inte alls sugen på att skriva den. Istället är det min nya värld som lockar. Djupa, svenska skogar med otäcka skogsvarelser. Och kärlek. Jo, för det ska ju bli paranormal romance den här gången, något jag är sjukt taggad på! Otäcka varelser som får känna kärlek, det är väl aldrig fel?

Samtidigt vill jag verkligen skriva en vanlig roman. Jag har velat det så länge nu, men fantasy-böckerna drar i mig hela tiden och jag känner aldrig att jag har tid över för att ta tag i den där feelgood-romanen. Får se om jag kanske får slalomskriva lite nu under det kommande året. Lite feelgood ena dagen och så lite paranormal romance andra dagen, borde ju bli en bra kombo att jobba med 😉

Hur väljer ni ut vilket projekt ni ska göra härnäst? Tar ni det ni är sugna på eller det som ni bestämt på förhand?

2 reaktioner till “Har jag skrivit det här?

Lägg till

  1. Det där är jättesvårt! Jag har alltid alldeles för många projekt som jag skulle vilja göra. Försöker tänka att jag ska avsluta de jag håller på med också. Samtidigt är det väldigt lätt att dra iväg på den där nya spännande idén… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: