Går tillbaka till början

Kämpar med en ny slutscen. Eller egentligen ett tillägg till den slutscen jag bestämt mig för. Mitt sista farväl av Mellody, och likaså läsarnas. Det går sådär. Egentligen är det en rätt enkel scen, men presentationsångesten slår till med full kraft. Försöker bota den med lite Nordman och Skillet, de låtar som spelades mest i mina lurar när hela Mellody Looh-trilogin formades. De är en så stor del av henne, av hela serien egentligen.

Är väl bara att fortsätta trycka ner ord här, något borde ju bli bra.. Längtar så efter vår lilla skrivhelg som vi ska ha med förlaget om några veckor. Ska bli så mysigt! Och det är alltid så inspirerande att skriva med andra. Så om jag inte skulle hinna få till den här scenen till dess borde den åtminstone lossna då!

Nä nu är det bäst att ta tag i det här så jag åtminstone kommer lite närmare mål innan läggdags. ”Be mig” av Nordman på repeat. Let’s go!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: