Alla dessa idéer

Praktiken är slut. Om fem dagar tar jag examen. Om en vecka ska jag börja mitt nya jobb som Originalare. Visste inte ens att det var något jag kunde bli efter min utbildning, haha, men det känns som att det kommer passa mig!

Om lite drygt 3 veckor ska manuset till korrektör. Tiden skyndar förbi så fort och fastän Mellody och de andra pratar konstant har jag svårt att hinna skriva ner allt de säger. Idag ska jag sitta i bilen till Uppsala och tänkte plocka med både dator och block. Förhoppningsvis lyckas jag få till en del scener både på vägen dit och på vägen hem senare i veckan.

Andra idéer flockas i mitt huvud just nu. Alla mina manusidéer vill ha uppmärksamhet samtidigt. Till och med de jag inte tänkt på under flera år dyker upp igen och plötsligt vill jag skriva på ALLT. Tanken är att mitt nästa projekt ska bli paranormal romance. Men vanlig romance, feelgood och två nya fantasyvärldar pockar också på min uppmärksamhet… Även en prequel till Mellody Looh och noveller till min samling far runt i huvudet. Tur att det går att skriva ner allt i block så länge.

Känns lite otäckt att serien är klar nu efter den här delen och jag kan skriva vad som helst. Så många valmöjligheter…

Hur brukar du göra för att sålla bland idéer? Och hur väljer du ditt nästa projekt?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: