Vuxenliv och framtida skrivprojekt

Veckorna flyter på. Vardagarna går liksom i ett numera. Vakna – jobba – äta – sova – vakna – jobba – äta – sova. Ungefär så. Manuset är skickat till korr och även om det inte känns hundra procent färdigt så känns det skönt att ha nått det steget. Sista fix får bli på min semester om några veckor!

Känns otroligt skönt att serien snart är avslutad och jag kan gå vidare till andra projekt, inte alls så sorgligt som jag trodde det skulle vara. Separationsångesten har inte riktigt infunnit sig. Kanske kommer senare 😉 När jag står och håller boken i handen och inser att den verkligen är klar. Men just nu känner jag bara att jag är klar med Mellody, Rose, Leo och de andra. Och jag gillar vart jag lämnar dem. Det känns bra och så rätt att låta dem fortsätta leva sina liv efter den här boken utan att följa dem mer.

Måste försöka bestämma vilket skrivprojekt jag ska ge mig på härnäst. Velar mellan en paranormal romance och en contemporary romance/feelgood. Paranormal romance känns ju som ett lite lättare steg från fantasyn men samtidigt vore det kul att skriva nått som inte innehöll någon form av övernaturliga inslag. Så svårt!

Är samtidigt sugen på att skriva mer noveller. Har fortfarande min lilla novellsamling som väntar på att bli komplett. Fick hem plutten nedan i veckan. Novellen ”Levande död” som ingår i antologin ”Bortom portalen 2” fick ett eget omslag och trycktes i sött miniformat. Vore roligt att ha en egen liten box av dessa. Och noveller är ju så mysigt! Älskar både att läsa och skriva dem, för det går så fort, men ändå kan man få med så mycket.

Har du läst nån riktigt bra novell på sistone? Tar gärna emot tips inom alla genrer!

IMG_2661.jpg

2 reaktioner till “Vuxenliv och framtida skrivprojekt

Lägg till

    1. Hej! Ledsen för så sent svar, hade missat din kommentar! Det varierar lite. Min längsta hittills (Födelsemärket) landade på runt 110 000 ord. Min senaste (Magin vaknar) däremot var lite kortare, den landade på 63 000 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: