En semester for förbi

Jag har fortfarande inte riktigt fått kläm på hur man hinner med saker bredvid ett heltidsjobb. Känns som om jag inte är det minsta produktiv längre. Därför klämde jag in massor under min två veckors semester. Hann inte helt klart med allt, men i stora drag blev boken helt färdig och ett annat sidoprojekt jag har som frilansare blev också nästan klart. Hann med att campa med mor och hund, åka på spa med mannen och göra second hand rundor som resulterade i en hel kasse nya böcker som jag inte vet när jag ska hinna läsa.

Till helgen är tanken att boken ska vara helt klar efter att jag fixat lite sista små ändringar från förläggaren. Sen ska den till tryck! Har nog inte riktigt sjunkit in än att fjärde boken i princip är klar. Brukar inte fatta det förrän jag står och håller den i handen, haha. Men nu är det bara 57 dagar kvar till bokmässan och boksläpp, tjoho!

IMG_3036

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: