Underbar feedback

Jag hade signering i lördags på Akademibokhandeln A6. Lika mysigt som vanligt! Det är lite kul att se hur det varierar mellan vilken bok som säljs. Ena gången vill flest köpa Magin vaknar, nästa gång vill flest ha Födelsemärket. Den här gången sålde den sistnämnda faktiskt slut i butiken, vilket kändes superkul!

Extra roligt var att jag precis innan jag skulle gå fick lite feedback från en man som läst min novell Levande död som de delat ut i butiken. Han ville ha mer och bad mig skriva en hel bok istället, senare på kvällen hörde även en annan av sig och bad om samma sak. Blev så otroligt glad! ❤ Frågan är bara när jag skulle hinna skriva den boken… Hade dock tänkt att den skulle blivit en hel bok först, innan jag kom på den här idéen som funkade i novellformat. Den tänkta boken skulle varit lite som en prequal till novellen där man får se soldaterna skapas och följa Amanda när hon återuppväcks.

Fick också feedback från en av mina gamla kollegor som läst Magin vaknar under semestern och hoppades på en fortsättning. Hon är ju inte den enda, så även där spinner tankarna mycket kring en eventuell andra del om Natalja. Vill bara komma på en story som känns tillräckligt stark för att jag ska vilja satsa på den. Än så länge har de flesta känts lite som de uppföljare jag själv alltid klagar på, haha! Sånna där man märker att författaren bara skrivit dem för att det funnits en efterfrågan, och en sådan vill jag inte skriva.

Men så letar ju sig mina tankar hela tiden till en mörk, snötäckt skog och de varelser som lever där…

DSC_0235

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: