Förvandlingen har gått till tryck!

Jag som inte trodde att jag skulle hinna, men i söndags var filerna klara och i måndags skickades de iväg till tryckeriet. Sån magisk känsla! Har fortfarande inte riktigt begripit att den är klar, men längtar så till bokmässan då jag får hålla i den för första gången. Min fjärde bebis ❤

Längtar så till mässan! Ni missar väl inte oss på seriescenen till exempel? Jag, Caroline Hurtig och Annah Nozlin kommer spinna vidare på det som jag och Caroline pratade om förra året, nämligen ”Fantasy i våra hjärtan”. Vi kommer prata om varför vi älskar denna genre så mycket och bara hylla genren i allmänhet. Kl. 14.30 på lördagen är vi där, för den som redan vill planera in, annars kommer det såklart stå i mässans app 🙂

IMG_8860

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: