Friyay!

Klockan är 6 en fredagsmorgon och jag ska snart sätta mig på bussen till jobbet. Bara 3 arbetsdagar kvar till jag åker ner till förläggaren för att förbereda för bokmässan, och framförallt boksläpp. Av någon anledning känns det inte alls som jag ska släppa en bok i år. Det har liksom försvunnit lite i tankarna bland allt annat, men jag tror att det blir verkligt när jag väl får hålla i den.

Ser fram emot hösten överlag. Efter mässan har jag planerat ett par signeringar, ett författarbesök, NaNoWriMo där jag förhoppningsvis ska få till en stor del av första utkastet till min paranormal romance och sen är det dags för SciFiWorld i Stockholm. Kanske blir det någon signering nära jul också!

Är lite extra pepp på just författarbesöket. Älskar att föreläsa och prata om skrivande, framförallt när det handlar om fantasy. Det ska bli så kul!

Bäst att ge sig iväg till bussen. Hoppas vi ses på mässan ❤

IMG_3714.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: