Boksläpp och kurssläpp

Igår släpptes min fjärde bok (officiellt, även om den hade försläpp på bokmässan). Och idag släpptes min kurs i att skapa e-böcker hos Moderskeppet. Två stora släpp så nära inpå varandra och jag försöker få det att sjunka in. Moderskeppet är för er som inte vet en hemsida med onlinekurser för kreativa, som jag själv använt mig av till och från sedan gymnasiet (alltså under ca 10 års tid) och att nu ha en egen kurs där känns superkul, även om det också är lite otäckt att se sig själv på video 😉

Boksläppet kändes lite mer bekant, även om det alltid är pirrigt att släppa en ny bok. Den mottogs så otroligt fint på bokmässan och jag är så tacksam över alla som kom förbi och köpte både den och mina tidigare böcker. Serien nådde ut till många nya nu eftersom den är komplett, vilket var precis vad jag hoppats på. Nu hoppas jag bara att alla nya läsare ska gilla att få försvinna in i Nataljas och Mellodys världar ❤

Bokmässan ja. Vilken fest den är. Varje år är det lika underbart. Eller tja, förra året var väl ett undantag på grund av allt som hände, men i år var det åter den bokfest det ska vara. Jag kom hem med 20 (!!) nya böcker, både feelgood, romance och fantasy. Dessutom hade vi så otroligt roligt på förlaget med bookstagrammingel, signeringar, scenframträdanden och mysiga pizzakvällar när vi var halvt däckade i soffan. Älskar vårt förlag! Alla är så fina ❤

Passade också på att spela in en hel del material till Livet som författare så åtminstone 3 avsnitt framöver (kanske 4, inte helt bestämt om jag ska slå ihop två eller dela på dem) kommer vara därifrån. Flera spännande intervjuer och en liten enkät! Första kommer redan på söndag så håll utkik!

Känns alltid lika surt att komma ur den där mässbubblan. Hade gärna stannat längre! Tur att SciFiWorld Stockholm inte är långt borta…

IMG_4043IMG_4157IMG_4159IMG_4173IMG_4203IMG_4211IMG_4251IMG_4292IMG_4336IMG_4402IMG_4410

En reaktion till “Boksläpp och kurssläpp

Lägg till

  1. Synd att jag inte kunde den här gången, för allt att döma av instagrambilderna verkade det som att ni haft mycket trevligt 🙂 Skitar på att gå nästa år!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: