Ingen ”preptober” i år

Jag har bestämt mig för att skippa årets NaNoWriMo. Lite motvilligt, men jag vet att jag behöver det. Att skriva något nytt just nu känns bara som en adderad stress när jag redan känner mig stressad över allt annat som ska göras, i synnerhet om jag skulle skriva under NaNoWriMo. Planen är att skriva när inspirationen dyker upp, för att få avkopplingen istället för en känsla av att ”jag måste skriva detta NU”.

Men det känns lite konstigt ändå. Jag har ju gjort detta i rätt många år nu så det har börjat kännas som en given del av året, att planera skrivandet i oktober och sedan skriva till fingrarna blöder i november. Hoppas att livet har lugnat sig lite till nästa år så jag kan vara med igen då.

Eller så kanske det slutar med att jag 1 november blir så sjukt taggad av alla uppdateringar kring utmaningen att jag är med ändå… 😉

Ska du vara med under årets NaNoWriMo? Några tankar kring vad du ska skriva?

28e3d85f6f4abcbb223d9a5c89a4e0af.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: