Underbara höst!

Jag älskar verkligen hösten. Särskilt när det är riktigt fint väder så färgerna blir extra starka och sprakande. Att sitta inne med en bok är mysigt, men under dessa fina dagar föredrar jag ändå att vara ute med en bok i lurarna.

Har precis lyssnat klart på ”Mortal engines”, första boken i serien som snart kommer som film. Hade faktiskt aldrig hört om den serien förrän jag såg filmtrailern, haha. Men jag gillade verkligen idéen med flygande städer och allt som är futuristisk atraherar oftast mig. Borde verkligen skriva något mer framtida… Kanske med ännu mer spännande teknologi och futuristisk känsla än i ”Magin vaknar” (som egentligen bara är vår värld med holoskärmar och elfordon i överflöd).

IMG_0124IMG_0187

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: