Nytt år

Det blir inte så många blogginlägg numera. Funderade på att ta bort bloggfunktionen från hemsidan, men emellanåt kan det ju vara trevligt att kunna uppdatera lite här. Jag är mer aktiv på instagram, så om du undrar vad jag pysslar med, följ mig där 😉

Vi är nu inne i det nya året. Jag hade en riktigt fin julledighet med lite mindre skrivande än jag planerat, fast med desto mer läsning och nya idéer som poppade upp i huvudet. Planen var att skriva färdigt novellen till Serafs tävling men det ville sig inte helt. Som tur är så är inte deadlinen förrän i mars (hint hint – du hinner också skriva en!).

I år så kommer mina skrivprojekt vara lite annorlunda än tidigare år, särskilt i ett avseende: jag har ingen deadline (förutom för novellen då). Ingen ny bok är planerad till bokmässan, endast nyutgåvorna av Mellody Looh. Det kommer nog vara lite jobbigt på själva mässan att faktiskt inte ha någon nyhet, men samtidigt kände jag hur all skrivglädje försvann när jag planerade vilka deadlines jag var tvungen att hålla för att den mot förmodan skulle hinna bli klar till mässan. Att få klart ett manus och sedan hinna med både ett par omgånger av testläsning och sedan korrekturläsning (som alla innebär att manuset är ifrån mig i ca 4 veckor var gång) och sedan bearbeta efter kommentarerna var gång innan juli för att skicka till tryck i augusti kändes lite väl ambitiöst.

Så det känns ändå som rätt beslut, även om det kan vara lite surt just vid mässan.

Hur ser dina skrivplaner ut för i år?

IMG_1607

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: