En semester flög förbi

Försökte sammanfatta min semester i nio bilder, och de fångar nog upp det mesta. Jag har fått vara tärna åt min fina barndomsvän, tillbringat stor del av tiden på stranden med bok i hand, pussat på min man, campat, åkt båt, njutit av dimmiga morgnar, vackra solnedgångar och gamla byggnader. Och fotat en hel del.

6D4C4E07-0E44-4687-885A-67121B9B8F22.jpeg

Jag hann med hela åtta böcker på den här semestern. Rätt nöjd över det måste jag säga. Särskilt med tanke på att jag brukar vara en rätt långsam läsare 😉 Det blev en bra blandning av fantasy och feelgood.

Och så avslutade jag semestern på bästa sätt i Mariefred med Feelgoodfestivalen 2019. Jag måste säga att jag inte hade så höga förväntningar innan jag åkte. Jag visste inget om festivalen eller om Mariefred, men så fort jag steg ur bilen häpnade jag över omgivningen. En så otroligt mysig stad som verkligen skrek feelgood. Fantastiskt!

F24DA67B-D4AB-4520-9008-7BD0547D32B3.jpeg

Dagen var välfylld med författarföredrag från både svenska och internationella författare av feelgood, romance och chick-lit. Varierande ämnen och tankeväckande samtal. Varje föredrag följdes av signering där det gick att köpa böcker från författarna.

Jag fick turen att bli placerad i Gripsholms slott (alla delades upp i två grupper, vissa fick vara i slottet andra i värdshuset) och det var en helt magisk omgivning. Osäker på om jag njutit fullt så mycket om jag hamnat i värdshuset faktiskt, även om det var fint där också.

4E055A05-0C7E-41D4-B517-1A9AE070C251.jpegDet enda jag egentligen har att klaga på från dagen var att jag inte fick någon info om skrivarskolan jag anmält mig till. Tänkte att någon skulle säga när den var, men istället såg jag bara en uppdatering på instagram om att några varit på den. Synd! Men kände samtidigt att hjärnan fylldes av tillräckligt med inspiration under dagen ändå.

Ett av de föredrag jag gillade bäst var ”Tea with the Queens” där de bästsäljande engelska och irländska författarna Lucy Diamond, Sheila O’Flanagan och Lucy Dillon berättade om sitt skrivande.

Väldigt inspirerande och roligt att få lyssna på, särskilt med tanke på att Lucy Dillon är en författare jag sett upp till länge. Passade såklart på att köpa en bok av dem var och få dem signerade.

633F5A1F-E259-46F6-99C0-240DCA7593E0.jpeg

Idag känner jag mig helt slut och måste säga att det är bra att få en dag att vila huvudet innan det är dags att bege sig tillbaka till jobbet imorgon. Men jag är i alla fall väldigt pepp på den här hösten och att få komma tillbaka till mina fina kollegor. Och såklart att börja skriva nytt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: