Snart kommer min julroman

Gabriella P. Kjeilen med boken "En jul av minnen"

Hösten har kommit och snart gått. Och i veckan släpps min julroman ”En jul av minnen”. Äntligen! Samtidigt känns det som att processen med den här romanen har gått fortare än med någon annan.

Första utkastet skrev jag under två veckors julledighet 2020. Aldrig har en berättelse velat ut så snabbt. Och nu pockar en fortsättning på uppmärksamhet … Får väl se om den blir skriven lika fort.

Förutom mitt eget skrivande har jag även lagt i en högre växel på förlaget det här året. Att vara förläggare har varit utmanande och superkul. Jag lär mig så mycket av de författare jag jobbar med och genom att bearbeta andras verk.

Plus att vi ÄNTLIGEN kommit igång med ljudböcker. Som jag längtat efter att få se våra titlar på ljudboksmarknaden.

Just nu jobbar jag som mest med Maria Arell och hennes kommande Äktenskapspakten. En supermysig romance som släpps i januari! Men, jag läser också ett julmanus inför nästa år. Lika bra att börja i tid.

Podden Livet som författare har fortsatt paus efter pandemin. Helt ärligt har podden fått klättra ner lite på prio-listan i livet just nu, då skrivandet och förlaget fått ta upp den tiden. MEN vi hoppas att kunna komma igång igen snart.

I senaste avnsittet gästade Sanna Lund och berättade om olika sätt att ge ut och sprida sin berättelse: Ep52 – Att ge ut på olika sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: