Bokrea och SvB

Årets bokrea är snart över och i år har samtliga av mina titlar fått vara med på Bokus bokrea. Det är såklart lite blandade känslor det där med att rea ut titlar och jag kan förstå alla de debatter som pågår kring fenomenet. Men överlag tycker jag verkligen att det är en bokfest.

Jag ser hur titlarna når fler än de skulle ha gjort annars. Folk spontanköper och hittar titlarna när de bläddrar runt bland rean och personer som annars kanske inte skulle ha haft råd passar på att haffa ett ex. Så just nu känner jag mig bara nöjd och glad över att böckerna hittat nya hem.

Samtidigt klurar jag som bäst på nästa roman. Eller tja, romaner. En ny romance är på gång, men även en ny fantasy. Planen är att romanceromanen ska bli klar först. Vi får se om min hjärna går med på att hålla sig till den planen bara…

Våren på förlaget är dessutom i full gång. Årets första bokbox och boksläpp skedde redan i januari och det inledde ett år där vi planerar att släppa 12 romaner, plus ett gäng noveller. En mer än förra året med andra ord då, vilket ändå var rekord för vår del.

Det är så fantastiskt roligt att se förlaget växa! Ett ytterligare bevis på detta är att vi nu kommer vara med i Svensk bokhandels katalog för Sommarens böcker (och även i Höstens böcker lite längre fram). Något som kändes helt osannolikt för bara ett par år sen. Men nu så är vi där och hoppas att det ger oss en fortsatt skjuts framåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: