Podd och Författarens verktyg

8 april 2022

Vet ni, podden är äntligen tillbaka. Idag släppte vi 54:e avsnittet av Livet som författare – och det känns så kul! Efter att podden började kännas som ett måste som inte riktigt passade in i vardagen känns det nu lustfyllt att fixa med den igen.

I säsongens första avsnitt pratar jag och Caroline om allt det som skett på förlaget de senaste två åren. Trots att världen utanför stått mer eller mindre still inser vi att på förlaget har vi stått allt annat än still.

Ep55 – Synopsis, dramaturgi och romance Livet som författare

  1. Ep55 – Synopsis, dramaturgi och romance
  2. Ep54 – Vi är tillbaka!!
  3. Ep53 – Att ge ut på olika sätt

Framöver i säsongen kommer vi gästas av våra författare som får dela med sig av kloka tips och insikter från sitt eget skrivande. Plus såklart lite andra gäster. Det kommer bli en suveränt bra säsong!

Även på vardagsjobbet händer det mycket roligt just nu. En ny sajt är i sin linda och det är en som ligger mig extra varmt om hjärtat: Författarens verktyg – onlinekurser för dig som vill förverkliga din bokdröm och bli egenutgivare.

De tre senaste veckorna har gått åt till att peppa mina grymma kollegor som gjort kurser om att skapa bokomslag, sätta inlaga och skriva bokmanus med Word.

Samtidigt har jag själv försökt skapa den guide jag önskar att jag själv hade i form av Stora guiden till egenutgivning.

Allt ihop med denna donnan – min fina författarvän och kollega Sanna Lund.

Ser verkligen fram emot att se vilka medlemmar som hittar in på den här sajten och vilka produktioner vi gör till den härnäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: