Nu är Höstlöv över Jönköping här

En hög av boken Höstlöv över Jönköping

I onsdags, 14 september, släpptes min senaste bok ”Höstlöv över Jönköping”. En långnovell, eller kortroman, som kom i supersött litet pocketformat. Det känns så roligt att få klämma och känna på den efter att ha arbetat med den så länge.

På släppdagen ringde Magnus från P4 och frågade vilken bok det var i ordningen. ”Ehh … Den sjätte … Tror jag” blev mitt svar. Som tur var hade jag lite mer koll när han intervjuade mig i radion dagen därpå.

Och igår fick jag fira på Akademibokhandeln i City. Min absoluta favoritbokhandel! Personalen, stämningen, kunderna. Allt är bara MYS i den butiken! Plus att det passande nog var riktigt höstligt på gågatan utanför.

”Höstlöv över Jönköping” hittade många nya hem och jag hoppas att den kommer ge sina nya ägare riktigt härlig höstläsning!

Även nyutgåvan av ”Magin vaknar” fick följa med trots att den släpps först den 24 september. Lite uppvärmning inför Bokmässan i Göteborg!

OM BOKEN:

För två år sedan var Alinas liv som mörkast. Hon var utbränd, sjukskriven och blev mitt i allt lämnad av den hon trodde skulle finnas där resten av livet.

När hon möter Johannes, en ensamstående pappa som försöker följa sin dröm att öppna en egen butik, kan de inte ignorera gnistorna mellan dem.

Men är de redo att släppa in någon ny i sitt liv och samtidigt släppa taget om det förflutna?

Höstlöv över Jönköping är fylld av läskande praliner, mysiga gårdsbutiker, kyliga Vättern-promenader, drömmar och såklart en spirande romans. Fjärde, fristående delen i serien Kärlekens årstider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: