Vårregn över Helsingborg som pocket

Våren 2021 släpptes min allra första ljudbok. Det var en novell som spelades in av SAGA Egmont i samarbete med oss på Seraf.

Vårregn över Helsingborg hette den. En liten hyllning till sundets pärla som jag besökt så ofta om somrarna och en del i min och Carolines novellserie Kärlekens årstider.

Nu, två år senare, finns den även i pocket. Så liten och söt!

Planen när vi skrev den här serien var att den bara skrevs för just ljud. Men efter att vi släppte Höstlöv över Jönköping som pocket förra året kände vi ”varför inte bara släppa hela serien som pocket?”

Och sagt och gjort, nu är de på gång. Mina två är ute och under året släpps även Solsken över Mollösund och Snöfall över Göteborg av Caroline Hurtig.

Det är en speciell känsla ändå, att få hålla i sin bok för första gången när den kommer från tryckeriet. Även när det är en nygammal titel såsom denna. Alltid lika magiskt!


Vårregn över Helsingborg

Sandra vet inte om hon kommer våga lita på kärleken igen. Nästa gång hon ger sitt hjärta till någon vill hon vara säker, helst redan innan första dejten. Men hur ska hon lyckas med det?

I flera år har Zacharias dagligen åkt färjan mellan Helsingborg och Helsingör. För det mesta har han suttit djupt försjunken i en roman, utan att märka av de som befunnit sig omkring honom. Förrän han en dag får syn på henne, och inte lyckas slita blicken.

Vårregn över Helsingborg är en hoppfylld romantisk feelgood om hemliga lappar och en färja över sundet där allt kan hända. Andra fristående delen i serien Kärlekens årstider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: