Bokomslagsdesign

Jag designar merparten av omslagen på Seraf förlag och har nu börjat ta mig an frilansprojekt i mindre skala där jag skapar bokomslag på beställning.

Mitt mål är att du ska få ett omslag som du är stolt över att visa upp och som följer de trender som finns inom genren, men ändå sticker ut i mängden.

Kontakta mig för offert: gpkjeilen@gmail.com

Hur går processen till?

Självklart skiljer det sig från omslag till omslag och vi avtalar tillsammans innan vad som ska ingå i just ditt pris. Men i korta drag ser processen ut såhär:

  • Jag tar reda på vad du föreställt dig för typ av omslag för att vara klar över dina förväntningar. Vi bollar idéer.
  • Jag ber om att få läsa delar av boken och/eller ber om detaljer som kan vara med på omslaget.
  • Jag tar fram en eller flera skisser för bokomslag.
  • Du får komma med synpunkter på skisserna och vi bollar hur jag ska arbeta vidare. Vi bestämmer på förhand hur många korrekturrundor som ingår i priset.

Vid leverans av bokomslag som ska till tryck får du framsidan som JPEG och en tryckfärdig PDF av det fullständiga omslaget. Om avtalat får du även källfilen. Vid behov kan jag även hjälpa till med att skicka omslaget till provtryck samt justera eventuella problem som uppstår vid tryck.

Som sagt är jag väldigt mån om att du som beställare ska bli nöjd och vi håller kontinuerlig kontakt under hela processen.

Några tidigare bokomslag som jag designat:

Omslag för ljudböcker

Omslag med baksida, rygg och flikar

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: