Drömmagi

Sorgen ligger som ett mörkt täcke över Sebastians liv efter olyckan. Nätterna kantas av mardrömmar och dagarna är fyllda av ständig smärta. Inget i livet känns ljust längre. Inte förrän Moa, en kvinna han aldrig tidigare mött, dyker upp i hans drömmar.

Moa har precis flyttat in i sin nya lägenhet och känner sig redo för att äntligen slå sig ner någonstans efter flera år på resande fot. Det hon inte räknar med att finna mannen i lägenheten bredvid. En man som bär på smärta värre än hon någonsin känt förut. Hon vet att hon inte borde, men hon kan inte låta bli att försöka hjälpa honom.

Drömmagi är en varm, romantisk novell om hur drömmar kan läka sår och att våga tro på livet igen.


”Sorglig och gripande paranormal romance.”
– Anna Granberg, Goodreads

”Drömmagi är en mysig novell med mycket känsla. Jag älskar att den behandlar allt från stor sorg och förlust, till mystik, till minnen, till kärlek och till att lära känna någon ny. Novellen ger idén att vi läker medan vi sover en helt annan innebörd.”
– Maria, Goodreads

Drömmagi är en ljuvlig liten berättelse som trollbinder. Trots att det är så få sidor fångas jag och jag vill bara ha mer av Sebastian och Moa. Det är romantiskt och magiskt, och skapade ett starkt intresse av att läsa mer av Gabriella P. Kjeilen.”
– Mellsageek, Goodreas

%d bloggare gillar detta: