Just nu

Vad gör jag just nu* om dagarna? Tja, lite av varje.

16 juli 2021

Sommaren är här och jag ska snart gå på välbehövlig semester. För även om allt jag gör just nu är fantastiskt roligt, märker jag att den där vilan behövs. Så det fortsätter vara just roligt.

Mitt senaste manus ”En jul av minnen” har precis gått till korrektur och den 23 oktober är det boksläpp. Som jag längtar! Det känns verkligen som evigheter sen jag släppte en roman sist. Novellerna är roliga, men det känns såklart inte riktigt som samma sak.

Förutom mitt eget skrivande har jag även lagt i en högre växel på förlaget det här året. Att vara förläggare har varit utmanande och superkul. Jag lär mig så mycket av de författare jag jobbar med och genom att bearbeta andras verk.

Plus att vi ÄNTLIGEN kommit igång med ljudböcker. Som jag längtat efter att få se våra titlar på ljudboksmarknaden.

Dessutom har de nya genrerna bidragit till en hel del nytt på omslagsfronten. Så spännande att börja designa för romance och feelgood.

Podden Livet som författare har fortsatt paus. Pga pandemin är det svårt att ses och vi har än inte tagit tag i att spela in nya avsnitt på distans, även om det förstås är en möjlighet.

Helt ärligt har podden fått klättra ner lite på prio-listan i livet just nu, då skrivandet och förlaget fått ta upp den tiden. MEN vi hoppas att kunna komma igång igen till hösten.

I senaste avnsittet gästade Sanna Lund och berättade om olika sätt att ge ut och sprida sin berättelse: Ep52 – Att ge ut på olika sätt.


* Idén till en just nu-sida, eller now page, fick jag från Sanna Lund som i sin tur inspirerats av Derek Sivers

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: