Just nu

Vad gör jag just nu* om dagarna? Tja, lite av varje.

Större delen av min vardag spenderas på Moderskeppet där jag jobbar som marknadsansvarig. Nytt är att jag kommer vara lärare på halvtid ett tag framöver och göra kurser främst inom digital marknadsföring till vår SoMe-sajt.

Ihop med min kollega Camilla driver jag dessutom SoMe-podden där vi delar med oss av tips kring just marknadsföring.

080C1719-DF7B-49EF-A179-1C922D02D9F9
I studion med en av mina närmsta kollegor, Camilla. Hon förlänger mitt liv med många skratt.

Jag jobbar 90% för att varannan vecka ha en heldag att ägna till skrivandet och Seraf förlag där jag är förläggare.

De två böcker jag varit förläggare för inför våren 2021 är nu skickade till sättning. En romance och en fantasy, lika fantastiska båda två!

Nu under november ligger fokus på mitt eget skrivande i samband med NaNoWriMo. För nu ska det minsann bli en ny bok från mig också!

Tillsammans med Caroline Hurtig driver jag podcasten Livet som författare. Där pratar vi om vårt författarskap, ger skrivtips och intervjuar andra i branschen.

Just nu har vi dock paus för att kunna fokusera på förlaget och det egna skrivandet.

I senaste avnsittet gästade Sanna Lund och berättade om olika sätt att ge ut och sprida sin berättelse: Ep52 – Att ge ut på olika sätt.

Jag fotar gärna när jag inte läser eller skriver, även om det inte blir så mycket som jag önskar. Dessutom oftare med mobilkamera än systemkamera numera om jag ska vara helt ärlig.

Annars så bor jag i centrala Jönköping med min man, Daniel, och ägnar stor tid åt att inreda vårt nya hem. Just nu med fokus på tavlor…


* Idén till en just nu-sida, eller now page, fick jag från Sanna Lund som i sin tur inspirerats av Derek Sivers

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: