Just nu

Vad gör jag just nu* om dagarna? Tja, lite av varje.

29 december 2020

Julen har passerat. En lite annorlunda jul mot vad vi är vana vid, men ack så fin ändå. Serafs novellboxar hittade dem till alla som köpt och även jag fick hem efterlängtade noveller, däribland min egen Den fallna ängeln.

Såhär i slutet av året tänker jag mycket på det som varit och det som kommer. Just det här året är lite annorlunda med tanke på att vi egentligen inte har en aning om vad vi kan förvänta oss av 2021. Kommer vi kunna resa? Kommer det kunna anordnas mässor? Krama nära och kära igen? Vem vet.

Något jag i alla fall planerar starkt för är att jag ska ge ut min femte bok. Den är på god väg i detta nu. Första utkastet är 50% klart. Mitt mål är att nå 100% innan julledigheten är över. Det känns inte omöjligt. Håll tummar och tår.

Podden Livet som författare har fortsatt paus. Pga pandemin är det svårt att ses och vi har än inte tagit tag i att spela in nya avsnitt på distans, även om det förstås är en möjlighet.

Helt ärligt har podden fått klättra ner lite på prio-listan i livet just nu. Eget skrivande och arbetet som förläggare åt andras titlar har fått mer fokus, och det känns helt rätt just nu. Men jag hoppas att vi kommer kunna återgå till poddandet igen i vår!

I senaste avnsittet gästade Sanna Lund och berättade om olika sätt att ge ut och sprida sin berättelse: Ep52 – Att ge ut på olika sätt.


* Idén till en just nu-sida, eller now page, fick jag från Sanna Lund som i sin tur inspirerats av Derek Sivers

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: