Kaffepaus Jkpg

bild 1.jpg

Kaffepaus JKPG är en podcast gjord av en gamer, en författare, en musikbloggare och ett alltiallo. Vi snackar popkultur och nördar in oss i diverse spännande ämnen. Fyra väldigt olika individer leder till att avsnitten fylls av blandade åsikter och självklart en hel del skratt!

Följ oss gärna på facebook, twitter och instagram: @kaffepausjkpg

Har ni tips på ämnen ni vill att vi ska ta upp? Kontakta oss gärna via sociala medier!

Klicka på respektive rubrik så förflyttas ni till mixcloud där ni kan lyssna på avsnitten!

Säsong 2

Avsnitt 16 – Sexscener
I vårs sextonde avsnitt snackar vi om inget mindre än sex, med extra fokus på film och böcker. Är alla sexscener verkligen nödvändiga och hur borde de i så fall göras? Vad är skillnaden mellan erotik och romantik när det kommer till böcker? Dessutom får ni höra ett smakprov på en erotikroman i form av högläsning.


Avsnitt 15 – Deadpool & Oscarsgalan
Äntligen får vi prata ut om denna anti-hjälte. Fastnade vi så mycket för honom som vi trodde att vi skulle göra? Har Gabriella och Sevana olika uppfattningar? Dessutom snackar vi Oscarsgalan. Vilka tycker vi borde vinna och vilken film utser vi till ”Årets Kaffesump”?


Avsnitt 14 – Harry Potter & Making a Murderer
Vi snackar ny Harry Potter-bok och tankar kring Harry Potter i allmänhet. Dessutom går vi in på netflix-succén Making a Murderer. Är Avery skyldig? Tror vi att serien hjälper honom på något sätt? Dessutom börjar vi prata mördare i största allmänhet. Varför är tjejer så intresserade av mördare (åtminstone Jespers och Filips tjejer)?


Avsnitt 13 – Valentines-lan
Vi snackar kärlek och lan i veckans avsnitt, kanske till och med lite kärlek till lan. Hör om våra erfarenheter av alla hjärtans dag, tankar om årets förra ”stora” alla hjärtans dags film och hur vi tyckte att den floppade. Dessutom berättar vi om skolans e-sportsförening som anordnar ett lan i kärlekens tecken.


Avsnitt 12 – 25 Bonds Awakens
It’s all about Star Wars and 007. Filip pratar drar upp fakta om Bond och konspirationsteorier som finns bakom filmerna. Dessutom får ni höra vad Sevana och Gabriella tyckte om Star Wars – The Force Awakens!

 

Säsong 1

Avsnitt 11 – Happy holidays
Vår säsongsavslutning. Vi flummar loss, pratar om våra jultraditioner samt vad vi tyckt varit roligast under säsongens gång!


Avsnitt 10 – Kaffepaus bryr sig: bästisbajs och Zlatan
Ett specialavsnitt som sändes under ”Radio K bryr sig” till förmån för Musikhjälpen. Avsnittet sändes live mellan kl 5:30-7 på morgonen så eventuella missar i avsnittet (som att vårt intro inte följde med) skylls på den tidiga morgonen 😉 Lyssna på oss när vi kör lekar som fuck, marry, kill och would you rather. Vi har dessutom en hemlig gäst!


Avsnitt 9 – Two words: Star Wars
The awesomeness awakens. I avsnittet får ni bland annat höra om hur Sevana associerar allt med animerade filmer, om Gabriellas ständiga fascination av onda karaktärer, Filip som inte förstår hur vi inte kan gilla Jawas och Jesper som avslöjar vem av karaktärerna som dödat flest. May the force be with you!


Avsnitt 8 – People of Dreamhack
It’s all about Dreamhack! Hör våra tankar och åsikter om denna storslagna spelfest. Bland annat får ni höra om hur Jespers dagar var när han spelade för e-sportslaget Justice, vad som fick Filip att känna sig lite som Jespers pojkvän och vad som motiverade Sevana till att stanna en stund till trots svettlukt!


Avsnitt 7 – Get hammered in Jönköping
Vi ger dig tipsen på hur du får en riktigt bra utekväll i Jönköping!


Avsnitt 6 – Valar Moghulis
Vårt efterlängtade Game of Thrones avsnitt!! Nu nördar vi äntligen ner oss i denna episka fantasyserie. Kanske är du en av dem som undrar varför alla pratar om denna serie? Eller så kanske du är en av oss som fullkomligt älskar den? Oavsett vilket är detta ett avsnitt du borde lyssna på!

Obs, första delen av avsnittet är tänkt som ett intro för er som inte sett serien och är därför spoilerfri, men därefter kommer det spoilers i massor. Självklart varnar vi i avsnittet också men lika bra att säga till även här! 😉 


Avsnitt 5 – Wanna play a game?
Vi snackar gaming! Vår alldeles egna gamer Jesper berättar om sin syn på spelvärlden, Sevana tipsar om youtubers, jag pratar om hur jag går vilse i Lego Marvel och Filip snackar om internet-caféer i sydkorea. Följ med oss in i spelens värld!


Avsnitt 4 – Did somebody say nerd? 
Vad är egentligen en nörd? Finns det något skillnad mellan orden nerd och geek? Vad är skillnaden mellan att rollspela och att cosplaya? Hur ser en svensk Comic Con-mässa? Och vad gjorde Filip för sjuka saker i sin ”ungdom”? Det och mycket mer svarar vi på i detta avsnitt!


Avsnitt 3 – Nightmare on HLK 
Vårt halloween-avsnitt. Vill du bli riktigt skrämd? I så fall får du nu tipsen på de otäckaste spelen, de värsta böckerna, musiken som får det att krypa i kroppen på dig och filmerna som ger dig mardrömmar..


Avsnitt 2 – Netflix and Chill
Letar du efter några bra serietips? Vi listar våra absoluta favoriter. Dessutom tar vi upp de scener vi aldrig kommer glömma. Varning för spoilers!


Avsnitt 1 – Pilotavsnitt
Lär känna oss i vårt underbara ego-avsnitt. Vilka är vi egentligen och vad vill vi med denna podd?

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: