Magin vaknar

En fristående fantasyroman som utspelar sig i samma universum som Mellody Looh-trilogin.

Året är 2096. Rena människors parti styr Sverige med järnhand. Magiska varelser jagas och alla som misstänks vara häxor avrättas vid stora tillställningar.

Häxan Natalja har varit på flykt större delen av sitt liv. Efter att hennes familj fallit offer för häxjägarna känner hon sig vilsen, ända till en främling dyker upp och erbjuder henne en chans att hämnas.

Hon ger sig av på en resa där hämnden snart övergår till något mer och hon hittar tillbaka till en del av sig själv som länge legat dold.

Välkommen in i en värld fylld av spänning och slumrande magi.

Första utgåvan, 2017
Nyutgåva, 2022

”Natalja var den perfekta protagonisten, hon var tuff, sarkastisk och inte så lite häftig. Att Gabriella P. Kjelien valde att skapa en så stark kvinnlig huvudkaraktär anser jag som en av de starkaste och viktigaste komponenterna i boken.”
– Loveofboooks, Goodreads

”En riktig bladvändare fylld av spänning. Jag som i stort sett aldrig läser fantasy slukade boken och greps av intrigen och det fartfyllda tempot.”
– Ulrica W, Goodreads

”Natalja är en grymt cool huvudkaraktär. Hon känns iskall men hon kan även visa känslor.”
– Bookishyfalling, Goodreads

”Sällan har en bok fångat mig så som Magin vaknar av Gabriella P. Kjeilen. En magisk bok som inte går att lägga ifrån sig! Läs den!”
– Kim M. Kimselius, Goodreads

%d bloggare gillar detta: